A világ legeredményesebb vezetői tréningjei közé választva!

Dale Carnegie Vezetői Mesterkurzus

Milyen készségeket fogsz elsajátítani a tréningen?

  • képes leszel önjáró folyamatokat összeállítani a szervezetedre

  • drasztikusan megnő a személyes vezetői hatékonyságod

  • ellenállás nélkül fogod tudni elfogadtatni az ötleteidet a csapatoddal

Akik már a gyakorlatban alkalmazzák

A Vezetői Mesterkurzusból mindenki profitálhat, aki belső és külső ügyfelekkel foglalkozik, projekt-csapatvezető, csapatban dolgozó munkatárs, vagy vezető, aki szeretné vezetői készségeit tökéletesíteni azért, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el.

A munkavállalóknak ma már nem mondják meg, mit kell tenniük. Ma már vezetőként Te csak befolyásolod a döntéseiket és segítesz nekik elérni a céljaikat.

Nem irányítasz, hanem megnyered a csapatodat a saját elképzeléseidnek. Vezetőként nem diktálsz, hanem inspirálsz!

Megtanulhatod, hogyan inspiráld embereidet azzal, hogy a vezetői készségeid fejlesztésére összpontosítasz. A vezetői készségek fejlesztése szükséges feltétele annak, hogy sikerre vidd a csapatodat a mai üzleti világban.

Ez a vezetői mesterkurzus megtanít, hogyan hagyd abba az irányítgatást és kezdj el vezetni; és ennek eredményeként Te alapvető szerepet fogsz betölteni vállalatod jövőbeni sikereiben. A vezetői mesterkurzusba való befektetés segíteni fog Neked felépíteni vezetői alapelveidet, ami minden bizonnyal biztosít Neked egy fényes karrier lehetőségét.

A múltbeli vezetők gyakran elrendeltek változtatásokat, de aztán nem követték azokat. A mai vezetők hajlandóak alkalmazkodni és fejleszteni csapataikat az emberek vezetői készségeinek erősítésével, melynek eredményeként tudják, hogyan vezessenek hatékonyan.

Ez a kiscsoportos vezetői tréning program segít Neked gyakorolni azokat a készségeket, melyekre szükség van ahhoz, hogy megszüntesd a csapatodra gyakorolt nyomást és húzni kezd őket!

A vezetői csapatfejlesztés során elsajátítható mindaz a modern vezetői készség, mely segíteni fog csapatodnak boldogulni a vállalaton belül, és segít Neked elérni az üzleti céljaidat.

regisztrálok!

Dale Carnegie nemzetközi ügyfélinterjúk

„…azt látni, hogy az emberek milyen attitűddel jönnek ki a képzésekről, hogy megjelenik a tulajdonosi szemlélet, az újítás vágya, a probléma megoldó és a proaktív viselkedés. Az emberek a képzés hatására teljesen kivirágoztak.”

Tim Karger

Dell EMC,
értékesítési vezető

„Ha szoktál feltenni önmagadnak ilyen kérdéseket: “Én olyan ember vagyok, aki fejlődni akar? Olyan ember vagyok, aki tanulni akar? Aki haladni akar az életében?” Ha igen, akkor számodra ez egy remek képzés lesz. Ez nem is csak egy képzés, hanem egy sorsfordító esemény is lehet az ember életében. ”

Glenn Kalokira

Estee Lauder,
ügyvezető

„…sokkal többet ér befektetni abba a személyiségbe, aki már vagy, abba, amiről már valószínűleg tudod, hogy a természetes erőségeid. A képzés során rájöttem, hogy született vezető vagyok.”

Macha Ross

Google

Vezetői Mesterkurzus trénere: Kardos Géza

Géza 1993-óta dolgozik felsővezetőként. Elsősorban az autókereskedelemben szerzett nagy tapasztalatokat. Több autó márkaszalon átszervezése és sikere fűződik nevéhez. 2003-óta interim managerként Európa egyik vezető építőipari konszernjének hazai értékesítését irányítja. Vezetői tanácsadás mellett a Dale Carnegie vezetői, kommunikációs és prezentációs mesterkurzusainak is trénere.

Az Ő sikeréhez már hozzájárultunk.
Most rajtad a sor!

“Dale Carnegie kurzusa megváltoztatta az életem!” – Warren Buffett

Már 21 évesen nála jóval idősebb és tapasztaltabb embereknek adott el részvényeket és mára a világ 3. leggazdagabb embere. Buffett szerint napjainkban kiemelt fontossággal bír a kommunikáció, de nem csak ez a fontos. Gyakorlatilag mindegy, hogy mi valakinek a gyengesége, akkor azt el kell kezdeni fejleszteni, és nem szabad halogatni.

 
“Sokkal jobb életed lesz. Nem pusztán a pénzről van szó, de jobban fogod élvezni az életed, több barátod lesz és érdekesebb személyiséggé válsz” – mondta Buffett Dale Carnegie kurzusáról.

A világ vezető módszertana

Training Industry minden évben kihirdeti a világ 20 legjobb tréningcégeit különböző kategóriákban, amelybe évek óta beválasztják a vezetői és értékesítési mesterkurzusainkat.

1912 óta 10 milló végzett hallgatóval, 90 országban oktatjuk a sikerre vágyó vezetőket. Olyan hírességek választottak már minket, mint Warren Buffett, Zig Ziglar, Tony Robbins vagy Ronald Reagen.

Ha a világ legjobb tréningjei elérhetőek Magyarországon, magyar nyelven, magyar üzleti trénerekkel, akkor miért érnéd be ennél kevesebbel?

A világ vezető módszertana

Training Industry minden évben kihirdeti a világ 20 legjobb tréningcégeit különböző kategóriákban, amelybe évek óta beválasztják a vezetői és értékesítési mesterkurzusainkat.

1912 óta 10 milló végzett hallgatóval, 90 országban oktatjuk a sikerre vágyó vezetőket. Olyan hírességek választottak már minket, mint Warren Buffett, Zig Ziglar, Tony Robbins vagy Ronald Reagen.

Ha a világ legjobb tréningjei elérhetőek Magyarországon, magyar nyelven, magyar üzleti trénerekkel, akkor miért érnéd be ennél kevesebbel?

Kérd most a Vezetői Mesterkurzus
tréning-tematikáját és árajánlatát!

Keresd vállalati tanácsadó munkatársunkat!

Cégen belüli tréningen gondolkozol a csapatodnak? Vagy jobban szeretnéd rögtön egy Dale Carnegie tanácsadónak feltenni a kérdéseidet és tájékozódni a részletekről? Keresd bizalommal Mészáros Péter kollégánkat! 

Mészáros Péter

vállalati tanácsadó
+3620 622 8889
peter.meszaros@dalecarnegie.com

Az ajánlati állományok megrendelésre fordulása 18-19%-ról, 27-28%-ra emelkedett az értékesítési képzés hatására, sokkal jobban tudtuk pozícionálni magunkat a piacon!

A Dale Carnegie Vezetői Mesterkurzust elvégezve sokkal tisztább képet látok magam előtt. A bemutatott eszközök, azonnal használható metódusok azóta is mindennapjaim részét képzik.

Biztos vagyok benne, hogy több kollégámnak is lehetőséget adok a tréning elvégzésére, mert a tréninget követően egész más dimenzióba kerültem a vezetést illetően.