Miért mi? 2018-01-10T13:03:12+00:00

Azonnal gyakorlatba ültethető
konkrét és kézzelfogható vezetői tudás

Hiszünk abban, hogy a cégek eredményességét a bennük dolgozó emberek elköteleződése és hozzáállása határozza meg.

Küldetésünknek tekintjük, hogy megmutassuk a magyar vállalkozóknak, hogyan lehet pontosan meghatározott rendszerekben, tiszta kommunikáció mellett megteremteni azokat a körülményeket, amikben mindenki motiváltan dolgozhat és közös célokat valósíthat meg!

Ezt a 105 éves tapasztalatot a Dale Carnegie tréningeken önzetlenül megosztjuk veled, amennyiben Te is hiszel abban, hogy céged legértékesebb része nem az irodaházad, nem a gépeid, nem az autóid, hanem a munkatársaid!

0éve
a sikerre vágyó vezetőkért
0millió
végzett hallgató világszerte
0%
hallgatói elvárások túlszárnyalása
A Dale Carnegie a világ legjobb tréningcége között.

Évről évre a világ TOP20 tréning vállalata között

A TrainingIndustry.com 2017 elején is nyilvánosságra hozta top20-as listáját a globálisan vezetőképzésekkel foglalkozó cégeket illetően, eleget téve ezzel egyik küldetésének, hogy folyamatosan figyeli a tréning iparágat, minősíti, rangsorolja annak szereplőit. A Dale Carnegie az elmúlt 5 évben is mindig szerepelt az iparág legjobbjainak listájában.

Azok a cégek kerülnek kiválasztásra minden évben top 20 Vezetőképzéssel foglalkozó cégek közé, melyek időszerű megoldásokat tudnak adni a folyamatosan változó vezetőfejlesztési szükségletekre, mindig szem előtt tartva a vezetői kommunikáció és coaching munkahelyi jelentőségét, kiemelt figyelmet fordítva képzéseik hatására és hasznosságára.

Dale Carnegie évszázados küldetése abban gyökerezik, hogy támogatja különböző közösségek, cégek boldogulását azáltal, hogy növeli az azokat alkotó emberek személyes és anyagi jólétét.

“A Dale Carnegie képzéseken tanultakat azonnal tudom alkalmazni és nagyjából 3-4 hét alatt visszakeresem a kurzus árát. A többi képzésen elméletben nagyon jókat mondanak, és ott nagyon lelkes is vagyok, de mikor másnap hazamegyek és végiggondolom, hogy mit tudnék tenni, rájövök, hogy semmi kézzelfogható és konkrét vezetési tudást vagy tapasztalatot nem kaptam.”

Kerpely Donát , Shoetrix Kft.

.

KÉREM A VIDEÓKAT ÉS A TANULMÁNYOKAT!

INGYENES online tudásbázis cégvezetőknek!

Kezdj el egy azonnal megvalósítható eszköztárral és vezetői kommunikációval egy igazán kiváló céget építeni, és váltsd valóra vállalkozói céljaidat!

  • Cégvezetés: a győztes vezetői gondolkodásmód

  • Munkatársak: motivált és elkötelezett csapat

  • Rendszerek: önjáró folyamatok a cégben

Mit mondnak rólunk végzett hallgatóink?