builderall

Megnyugtatóan komfortzónán kívüli

Kommunikációs
Tréning

A Dale Carnegie kommunikációs tréningjei már több mint 10 millió résztvevőnek formálta át karrierjét. Most Te is csatlakozhatsz hozzájuk!

Milyen vezetői készségeket fogsz elsajátítani a kommunikációs tréningen?

Tudatosan fogsz bizalmat építeni és másokat cselekvésre ösztönözni

Magabiztosabban fogsz kommunikálni

Meggyőzőbben fogsz kommunikálni és irányítani másokat

Logikusan, világosan, lényegretörően fogsz fogalmazni

“Nyer-nyer” helyzeteket fogsz kialakítani és növeled az elkötelezettséget

Hatással leszel az emberek viselkedésére és hozzáállására

Tankolj fel
108 évnyi rutinból!

... ha eleged van, hogy semmi nem változik
egy tréning után

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

A hatékony üzleti kommunikáció és kapcsoltépítés tréning keretében elsajátíthatod azokat a gyakorlati képességeket, melyek segítenek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudj.

Megtanulod, hogyan válj pozitív személyiséggé, erősítsd meg másokkal való kapcsolatodat, és hogyan alkalmazkodj a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. A tréning fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeidet.

A Dale Carnegie kommunikációs tréning segít Neked, hogy kiépítsd azon képességeidet, melyek ma ugyanannyira fontosak, mint a szaktudás és a tapasztalat: jó kommunikáció, jó emberi kapcsolatok, vezetői készségek, meggyőzés, motiváció. Aki ezeket tudja, az megfelelően felkészült a jövő kihívásaira.

Röviden összefoglalva: ez a kommunikációs tréning segít Neked kilépni megszokott komfortzónádból, ami ambiciózus új célok eléréséhez vezet.
"Azoknak tudom ajánlani a Dale Carnegie tréningjeit, akik egy picit bele vannak fásulva a mindennapi monotonitásba és szeretnének nyitott szemmel fejlődni. 

Azoknak ajánlom, akik tudnak önkritikusak lenni saját magukkal szemben és határozottan azt várják a tréningtől, hogy jobb és könnyebb legyen a munkájuk és az életük.

Nekem a lehető legjobbkor jött a tréning és nagyon sokat segített!"
Koósa Péter,
a Detki Keksz ügyvezetője

Kérd most a világhírű
Dale Carnegie kommunikációs tréning tematikáját!

1. lépés: Válaszd ki, melyik képzés érdékel!

A Fortune 500-as céglistából 400 vállalat a Dale Carnegie-vel dolgozik

Ők az USA ötszáz legnagyobb árbevételű cégei, mint a Coca Cola, a McDonald’s, Apple, General Electric, stb.

Ez azt jelenti, hogy Te itt, Magyarországon ugyanazokat a módszertanokat sajátítod el, mint például a Coca Cola csúcsvezetői.

7 jó ok, hogy miért a Dale Carnegie a legjobb döntés a vezetői készségeid fejlesztésére:

Nulla kockázat

Amikor elmész egy tréningre, általában az első szünetig (jobb esetben az ebédig) van lehetőséged visszakérni a pénzed, ha nem tetszik, amit hallasz. Nálunk elvégzed a teljes tréninget, ami 3 vagy 4 nap és utána jelezd, ha nem azt kaptad, amire számítottál és mi kérdés nélkül visszautaljuk a képzés teljes díját!

108 évnyi rutin

Dale Carnegie 1912-ben tartotta első tréningjét amerikai üzletembereknek New York-ban. Nincs még egy olyan tréningcég a világon, aki ennyi ideje csiszolgatja, tökéletesíti, teszteli a módszertanát.

A számok nem hazudnak

Vezetőként szereted a számokat. Íme két fontos mutatónk: a Dale Carnegie tréningjeit már több mint 10 millió üzletember végezte el világszerte. 86%-uk pedig azt a visszajelzést adta, hogy túlszárnyaltuk az elvárásaikat.

Leggazdagabb "diákunk"

Ha a világ 3. leggazdagabb embere mondja, hogy jók vagyunk, akkor az hihető. Warren Buffett még fiatalon végezte el egy képzésünket, és azóta is minden lehetőséget megragad, hogy elmondja: “Dale Carnegie kurzusa megváltoztatta az életem!”

Fortune 500-as cégek

A Fortune 500-as céglistából 400 vállalat a Dale Carnegie-vel dolgozik. Ők az USA ötszáz legnagyobb árbevételű cégei, mint a Coca Cola, a McDonald’s, Apple, General Electric, stb.

Ez azt jelenti, hogy Te itt, Magyarországon ugyanazokat a módszertanokat sajátítod el, mint például a Coca Cola csúcsvezetői.
 

Híres ügyfeleink

Maradva az üzleti nagyágyúknál, itt van rögtön 11 híres Dale Carnegie hallgató, akik mind sorsfordító eseményként tekintenek a tréningünkre: Lee Iacocca, Tony Robbins, Zig Ziglar, Ronald Reagen… (teljes lista itt)

TOP20 Training

Évről évre a világ legeredményesebb tréningcégei közé választják a Dale Carnegie-t. A Training Industry minden évben kihirdeti a világ 20 legjobb tréningcégeit különböző kategóriákban, amelybe évek óta beválasztják a vezetői és értékesítési mesterkurzusainkat.

108 éve

10 millió

86%

a sikerre vágyó üzletemberekért
végzett hallgató világszerte
hallgatói elvárások túlszárnyalása

Kommunikációs Mesterkurzus trénere: Nagy György

15 éves szállodaipari karrierje után – ahol a ranglétra aljáról, a szállodavezetői pozícióig küzdi fel magát -, 10 éve a Dale Carnegie csapatát erősíti.

Munkája során a front office, értékesítés és egyéb szakmai területek irányítása volt a feladata. A Dale Carnegie Kommunikációs, Értékesítési, Prezentációs valamint Vezetői Mesterkurzusainak a trénere. 2013 óta a Dale Carnegie Magyarország ügyvezetője.

DALE CARNEGIE SIKERSZTORIK:

DETKI KEKSZ KFT.

Koósa Péterrel, hazánk legnagyobb magyar tulajdonban lévő kekszgyártójának, a Detki Keksz Kft. cégvezetőjével beszélgettünk a 35 évvel ezelőtti indulásról és a növekedéssel együttjáró kihívásokról.

Az Ő sikeréhez már hozzájárultunk.
Most rajtad a sor!

Már 21 évesen nála jóval idősebb és tapasztaltabb embereknek adott el részvényeket és mára a világ 3. leggazdagabb embere. Buffett szerint napjainkban kiemelt fontossággal bír a kommunikáció, de nem csak ez a fontos. Gyakorlatilag mindegy, hogy mi valakinek a gyengesége, akkor azt el kell kezdeni fejleszteni, és nem szabad halogatni.

“Sokkal jobb életed lesz. Nem pusztán a pénzről van szó, de jobban fogod élvezni az életed, több barátod lesz és érdekesebb személyiséggé válsz” – mondta Buffett Dale Carnegie kurzusáról. 
"Dale Carnegie kurzusa megváltoztatta az életem!"

Warren Buffett, a világ 3. leggazdagabb embere

Rólunk mondták:

Dale Carnegie tréningjei Amerikából indultak és mára a világ 80 országát meghódították. Vajon itthon is működiknek azok az eszközök, amelyeket az amerikai csúcsvezetők tanulnak? Ezek a magyar vezetők véleményei a Dale Carnegie tréningekről:

Pári Róbert

ügyvezető, QLM Logistics Solutions Kft.

"Az ajánlati állományok megrendelésre fordulása 18-19%-ról, 27-28%-ra emelkedett az értékesítési képzés hatására, sokkal jobban tudtuk pozícionálni magunkat a piacon!"

Fekete Attila

ügyvezető, fws online Kft.

"A Dale Carnegie Vezetői Mesterkurzust elvégezve sokkal tisztább képet látok magam előtt. A bemutatott eszközök, azonnal használható metódusok azóta is mindennapjaim részét képzik.

A tréninget követően egész más dimenzióba kerültem a vezetést illetően."

Marcinkó Adrián

ügyvezető, Wado.sk

"A nemzetközi tapasztalattal rendelkező trénerek olyan új nézőpontból világítanak rá a problémákra, ami számomra több esetben óriási pozitív változást hozott a cégem müködésében."

Dudár Zsófia Lilla

ügyvezető, Done-It-Ny Kft.

"Gyuri fantasztikus tréner, fergeteges hangulatban vezetett rá azokra a megoldásokra, amik már az első alkalom után alkalmazva visszahozták a tréning árát egy üzleten."

Lükő Szilvia

Személyzet- és szervezetfejlesztési vezető, Eurofamily

"A Dale Carnegie tréningjei véleményem szerint a klasszikus, örök érvényű üzleti és etikai elvekre épülnek, ugyanakkor remek gyakorlati példákkal tudják a trénerek ezeket az elméleti anyagokat színesíteni. Az előadók hitelesek, szerteágazó tapasztalatokkal rendelkeznek menedzsment területeken."

Kő András

fiókigazgató, OTP Bank Nyrt.

"A Dale Carnegie Vezetői Mesterkurzus döbbentett rá nagyon sok dologra; ülepítette le azokat a dolgokat, amikkel isten igazából foglalkoznom kell.

Kiadtam a teljesítmény-elvárásokat a megbeszélt struktúra szerint, a kollégáim tudatosan csinálják a dolgaikat és szemmel látthatóan valami ellenállhatatlan tettvágy hajtja őket. :) 

Az biztos, hogy én is elkötelezett híve lettem a Dale Carnegie-nek!

Kérd most a világhírű Dale Carnegie kommunikációs tréning tematikáját és részleteit!

Keresd vállalati tanácsadó munkatársunkat!

Cégen belüli tréningen gondolkozol a csapatodnak? Vagy jobban szeretnéd rögtön egy Dale Carnegie tanácsadónak feltenni a kérdéseidet és tájékozódni a részletekről? Keresd bizalommal Mészáros Péter kollégánkat!
Mészáros Péter
vállalati tanácsadó
+3620 622 8889
peter.meszaros@dalecarnegie.com
1. lépés: Válaszd ki, melyik képzés érdékel!

Fekete Attila

ügyvezető,
fws online Kft.

"A Dale Carnegie Vezetői Mesterkurzust elvégezve sokkal tisztább képet látok magam előtt. A bemutatott eszközök, azonnal használható metódusok azóta is mindennapjaim részét képzik.

A tréninget követően egész más dimenzióba kerültem a vezetést illetően."