Egy igazi nagy márka
kevés dolgot csinál, de azt mindenkinél jobban!

Mi ahhoz értünk, hogy 105 évnyi tudást, készségeket és gyakorlatot adunk át a tréning résztvevőknek.

Ki volt Dale Carnegie?

“A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is tovább próbálkoztak, amikor már semmi sem segített.” – Dale Carnegie

Dale Carnegie előadást tart

Dale Carnegie 1912-ben tanított először hatásos beszédre üzletembereket a YMCA-nél (Fiatal Férfiak Keresztény Gyülekezete). A tréningek oly annyira hatásosak voltak, hogy Dale Carnegie hamarosan Amerika vezető üzletembereit, politikusait és cégeit támogatta céljaik elérésében, azáltal, hogy őket kommunikációs, vezetési és kapcsolatmenedzsment területén képezte.

A világ TOP20 tréningcégei között

Letesztelt, gyakorlatias képzési rendszer, amellyel drámaian megnövelheted vállalkozásod eredményességét!

A Dale Carnegie központja New York-ban található, világszerte pedig több mint 86 országban van jelen. Több, mint 3.000 certifikált tanácsadó/tréner, majd 30 különböző nyelven vezet Dale Carnegie szervezetfejlesztési programokat. A Dale Carnegie kínálatával elkötelezettnek érzi magát a vállalkozások globális közösségének. Dale Carnegie kurzusait eddig közel 10 millióan végeztek el világszerte.

Dale_Carnegie_1920-ban az_NBC_rádióban

Világhírű Dale Carnegie végzett hallgatók

Warren Buffett Dale Carnegie tréning

„Az emberekkel való megfelelő kommunikáció korunk egyik legnagyobb kihívása.” – Warren Buffett, a világ 2. leggazdagabb embere

Warren Buffett, híres omahai befektető, a Berkshire Hathaway pénzügyi konglomerátum alapítójának bevallása szerint Dale Carnegie kommunikációs tréningjének köszönheti sikerét, és a mai napig csak ez az egyetlen „képesítés” lóg az irodája falán.

Lee Iacocca

a Ford és a Chrysler volt vezérigazgatója

Tony Robbins

a világ első számú motivációs előadója

Zig Ziglar

író, értékesítési specialista, motivációs előadó

J.W. Marriott, Jr.

Marriott Hotel vezérigazgató

Dale Carnegie Magyarország

Letesztelt, szisztematikus értékesítési rendszer, amellyel megtöbbszörözheted az eladásaid számát!

Hiszünk abban, hogy a cégek eredményességét a bennük dolgozó emberek elköteleződése és hozzáállása határozza meg.

Küldetésünknek tekintjük, hogy megmutassuk a magyar vállalkozóknak, hogyan lehet pontosan meghatározott rendszerekben, tiszta kommunikáció mellett megteremteni azokat a körülményeket, amikben mindenki motiváltan dolgozhat és közös célokat valósíthat meg!

Ezt a 105 éves tapasztalatot a Dale Carnegie tréningeken önzetlenül megosztjuk veled, amennyiben Te is hiszel abban, hogy céged legértékesebb része nem az irodaházad, nem a gépeid, nem az autóid, hanem a munkatársaid!