– INGYENES eBook + Ajándék HANGOSKÖNYV –

A hatásos beszéd alapelvei, avagy

“HOGYAN VÁLJ PROFI ELŐADÓVÁ”

Ez a 46 oldalas INGYENESEN letölthető eBook + podcast abban fog segíteni, hogy hogyan érj el gyors és könnyed fejlődést az előadói képességeidben!

Akik már a gyakorlatban alkalmazzák:

Hová küldhetjük Neked az eBook-ot és a hangoskönyvet?

Add meg azt az e-mail címed, amelyre elkükdhetjük a Dale Carnegie – Hatásos beszéd alapelvei eBook-ot + hangoskönyvet és pár percen belül már olvashatod vagy hallgathatod a gyakorlati tippeket!

Nyilvános beszéd: egy gyors és könnyű módszer

Az Egyesült Államokban egy nagyobb mintán mérték, mitől félnek leginkább az emberek. Nos, érdekes eredmény született: az ezüstérmes a nyilvános beszéd lett, bőven megelőzve a halált. Dale Carnegie már a múlt század elején felismerte eme félelmünket, így 1912-ben elkezdett felnőtteknek, esti iskolában nyilvános beszéd órákat tartani. Ma már 90 országban folynak képzések, köztük hazánkban is.

Talán Te is felteszed magadban a kérdést: “Tényleg el lehet sajátítani a nyilvános beszéd titkait gyorsan és könnyen? Vagy ez csak egy hangzatos cím, ami többet ígér, mint amennyit nyújtani képes?”

Nem, egyáltalán nem túlzok. valóban megosztok Veled egy értékes titkot — egy olyan titkot, melynek alkalmazása azonnali segítséget jelent Neked a legközelebbi prezentációdra való felkészüléséhez. Hol fedeztem ezt fel? Valamilyen könyvben olvastam? Nem. Soha, egyetlen könyvben sem találkoztam ezzel a titokkal. Egy sokkal nehezebb úton kellett megismernem — apránként, lassan, kínok között.

Ha a főiskolás éveim alatt valaki átadta volna nekem a hatásos beszéd és írás kulcsát, sok-sok elpazarolt, keserves évet spórolhattam volna meg.

Üdvözlettel Dale Carnegie, a szerző

Dale Carnegie Training-ről

A vállalatot 1912-ben Dale Carnegie, a világ egyik leghíresebb kommunikációs trénere alapította. Könyvei több mint 20 millió példányban keltek el világszerte. Jelenleg a Dale Carnegie Training cégcsoport 90 országban tart tréninget üzletembereknek. Végzett hallgatóink száma mára meghaladta a 10 millió főt.