Nagy György  ügyvezető, vezető tanácsadó, tréner

15 éves szállodaipari karrierje után – ahol a ranglétra aljáról, a szállodavezetői pozícióig küzdi fel magát -, 8 éve a Dale Carnegie csapatát erősíti. Munkája során a front office, értékesítés és egyéb szakmai területek irányítása volt a feladata. A Dale Carnegie Kommunikációs, Értékesítési, Prezentációs valamint Vezetői Mesterkurzusainak a trénere. 2013 óta a Dale Carnegie Magyarország Ügyvezető Igazgatója.

Kardos Géza  vezető tanácsadó, tréner

Géza 1993-óta dolgozik felsővezetőként. Elsősorban az autókereskedelemben szerzett nagy tapasztalatokat. Több autó márkaszalon átszervezése és sikere fűződik nevéhez. 2003-óta interim managerként Európa egyik vezető építőipari konszernjének hazai értékesítését irányítja. Vezetői tanácsadás mellett a Dale Carnegie vezetői, kommunikációs és prezentációs mesterkurzusainak is trénere.

Kocsis László  tanácsadó, tréner

László 2005 óta interim manager, független pénzügyi tanácsadó és tréner. Korábban 10 évig töltött be vezető beosztást multonacionális vállalatoknál. CFO-ként vezette többek között a Coca-Cola Amatil, vagy a Continental Teves cégek pénzügyi szervezetét. Szakterülete a vállalati pénzügyek. Beszélt nyelvek: angol, német.

Segal Péter  tanácsadó, tréner

Péter az elmúlt két évtizedben három kontinensen szerzett gazdag üzleti tapasztalatot. Üzleti és vezetői sikereket ért el mind ipari mind a kereskedelmi és a szolgáltatási szektorban. Gyorsan változó, sokszor speciális piaci körülmények között fejlődött olyan vezetővé, aki az eredményt a számok mellett a külső és belső partnerek elégedettségével is méri. Péter az elmúlt években Dél-Kelet Ázsiában sikerrel segítette jó néhány multinacionális cég hatékonyabb működését, mint Dale Carnegie tréner és coach.

Sárecz Iván  tanácsadó, tréner

2006-tól évekig vezetett egy tőzsdei kereskedést és személyiségfejlesztést oktató céget, 2010 óta egy pénzügyi elemző cég üzletfejlesztési tanácsadójaként tevékenykedik. Több mint 10 éve szenvedélyesen kutatja az emberi viselkedés mozgatórugóit, melyek hatnak a sikerre, érvényesülésre és pénzügyekre egyaránt. 2015 óta a Dale Carnegie Magyarország tanácsadója, a Kommunikációs és Ügyfélszolgálati Mesterkurzus trénere. Beszélt nyelv: angol