Vezetőként ezen áll vagy bukik az eredményességed

Értékesítési tréning

“A vezetés tudománya, az a kommunikáció művészete.” – Kardos Géza, Dale Carnegie tréner

Veled is előfordult már, hogy delegáltál egy feladatot a munkatársadnak és a végeredmény nem az lett, amit Te elmondtál?

És mikor rákérdezel, hogy miért így csinálta, akkor a legyakoribb válasz, hogy “de nekem ez volt a fejemben” vagy hogy “de én így értettem, hogy így kell megcsinálni”.

Több évtizedes vezetői tapasztalattal állítjuk, hogy ez a vezetés legnehezebb része! Pontosabban, a vezetői kommunikáció, avagy hogyan ne értsenek Téged félre a munkatársaid. De ide sorolhatjuk az üzleti partnereidet, ügyfeleidet, beszállítóidat vagy akár a házastársadat is.

Hallgasd meg most ezt a tréningrészletet, amelyben Gyuri és Géza megmutatja azokat a kommunikációs csapdákat, amelyekbe a vezetők többsége beleesik!

Dale Carnegie 1912-ben tanított először hatásos beszédre üzletembereket. A tréningek oly annyira hatásosak voltak, hogy Dale Carnegie hamarosan Amerika vezető üzletembereit, politikusait és cégeit támogatta céljaik elérésében, azáltal, hogy őket kommunikációs, vezetési és kapcsolatmenedzsment területén képezte.

Jelenleg világszerte 90 országban van jelen a Dale Carnegie, 10 millió végzett hallgatóval a hátunk mögött.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek:

By |2019-09-26T14:37:10+00:00szeptember 26th, 2019|Blog| Vezetőként ezen áll vagy bukik az eredményességed bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva