[PODCAST] Tukmálás helyett értékesítés

Értékesítési tréning

“Nos, bár alig öt perce beszélgetünk, már világos előttem, hogy Ön semmit sem tud rólam, a vállalatomról, a termékeimről, a problémáimról vagy a célközönségemről. Mondja kérem, tulajdonképpen mit próbál eladni nekem?” – Ismeretlen vásárló

A Dale Carnegie Értékesítési Mesterkurzus egyik fő modulja a 4 kérdés módszere. Mert mit utálnak a legjobban az emberek? Ha rájuk akarnak tukmálni valamit. A 4 kérdés technikának a segítségével válhat az eladó értékesítővé.

Ha vannak értékesítőid vagy Te magad is értékesítesz, akkor mindenképp hallgasd meg ezt a hanganyagot, amelyben bemutatjuk Neked, hogy milyen folyamaton kell végigvinned az érdeklődődet, hogy ő maga akarjon vásárolni Tőled!

De várj, mert ezt nem csak eladásnál alkalmazhatod!

Dale Carnegie azt tanítja, mindannyian értékesítők vagyunk, mert eladjuk
– az ötleteinket a munkatársainknak
– a rendrakás igényét a gyerekeinknek
– az új autó vágyát a párunknak

Szóval az élet minden területén, napi rendszerességgel! Hallgasd meg most a podcastet és kezd el alkalmazni azonnal a gyakorlatban!

Dale Carnegie 1912-ben tanított először hatásos beszédre üzletembereket. A tréningek oly annyira hatásosak voltak, hogy Dale Carnegie hamarosan Amerika vezető üzletembereit, politikusait és cégeit támogatta céljaik elérésében, azáltal, hogy őket kommunikációs, vezetési és kapcsolatmenedzsment területén képezte.

Jelenleg világszerte 90 országban van jelen a Dale Carnegie, 10 millió végzett hallgatóval a hátunk mögött.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek:

By |2019-09-18T17:29:33+00:00szeptember 18th, 2019|Blog| [PODCAST] Tukmálás helyett értékesítés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva