Az 5 legnépszerűbb téli cikkünk

#5. Tanuld meg, hogyan kelts jó benyomást!

Charles Schwab azt mondta nekem, hogy a mosolya egymillió dollárt ér – és valószínűleg alul is becsülte.

Egyéni varázsa, kedvessége és az a képessége, amellyel meg tudta szerettetni magát az emberekkel, volt rendkívüli sikereinek az oka; elragadó mosolya pedig egyénisége egyik legkellemesebb tényezője volt.

Tovább a blogcikkre »


#4. Ezekre figyelj prezentálás közben: A hatásos beszéd 8 pillére

Az Egyesült Államokban egy nagyobb mintán mérték, mitől félnek leginkább az emberek. Nos, érdekes eredmény született: az ezüstérmes a nyilvános beszéd lett, bőven megelőzve a halált.

Íme, a nyolc irányelv, melyek óriási segítséget nyújtanak prezentációd megtervezéséhez, azok előadásához.

Tovább a blogcikkre »

#3. Egyetlen tervezéssel töltött óra felér négy óra megvalósítással

Létrehozni az elképzelést és a megvalósítását szolgáló tervet, ebben áll a vezetés. A vezetők nemcsak az átfogó képet látják és közvetítik hatékonyan, hanem le is bontják a tervet a csoportos megvalósításhoz szükséges prioritásokra és eljárásokra.

Tovább a blogcikkre »


#2. 28 konfliktuscsökkentő stratégia

Amikor az idősebb John D. Rockefeller létrehozta a Standard Oil Company-t, azt mondta:

“Az emberekkel való bánás képességét ugyanúgy meg lehet vásárolni, mint a cukrot vagy kávét, és én kész vagyok többet fizetni ezért a képességért, mint bármi egyébért a nap alatt.”

Tovább a blogcikkre »


#1. A varázsige, amivel magad mellé állítod az embereket

Egyszer rádióelőadást tartottam (Dale Carnegie) Louisa May Alcottról, a híres írónőről, akinek szerepe volt az amerikai polgárháborúban is.

Természetesen tudtam, hogy a Massachusetts állambeli Concord városban él, és ott írta halhatatlan könyveit – hiszen legismertebb munkája is éppen a massachusettsbeliek életét festi élénk színekkel.

Figyelmetlenségből azonban azt mondtam, hogy meglátogattam régi otthonát a New Hampshire-beli Concord városában.

Tovább a blogcikkre »

Dale Carnegie Mesterkurzusok

Dale Carnegie 1912-ben tanított először hatásos beszédre üzletembereket. A tréningek oly annyira hatásosak voltak, hogy Dale Carnegie hamarosan Amerika vezető üzletembereit, politikusait és cégeit támogatta céljaik elérésében, azáltal, hogy őket kommunikációs, vezetési és kapcsolatmenedzsment területén képezte.

Jelenleg világszerte 90 országban van jelen a Dale Carnegie, 10 millió végzett hallgatóval a hátunk mögött.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek:

By |2020-03-06T15:51:15+00:00március 6th, 2020|Blog| Az 5 legnépszerűbb téli cikkünk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva