Akik egy az egyben adaptálták a Dale Carnegie módszertant

Mindannyian megálmodjuk cégünk sikertörténetét, hogyan fog kinézni 10 év múlva. Látjuk magunk előtt a cég milliárdos bevételét, a családias hangulatú elkötelezett csapatot, és ahogyan folyamatosan kapjuk az elismeréseket a vállalkozói közösségtől.

Rengetegen állnak a rajthoz világmegváltó álmokkal, de csak kevesek érnek célba is.

A QLM Logistic Solution Kft. is így indult 2008-ban, kis magyar vállalkozásként, nagy álmokkal. De ők azon kevesek egyike, akik valóra is váltották víziójukat: 2,7Mrd nettó árbevétel, közel 100 fős remek munkatársi csapat, prosperáló cég.

Ismerd meg most a QLM ügyvezetőjét, Pári Róbertet, akivel arról beszélgettünk, hogy milyen kihívásaik voltak a kis cégből naggyá válás útján és ezeket hogyan oldották meg.

Kíváncsi vagy, Neked melyik üzleti területeken járulhatnánk hozzá a sikereidhez? Nézd meg itt mesterkurzusainkat!

Dale Carnegie Mesterkurzusok

Dale Carnegie 1912-ben tanított először hatásos beszédre üzletembereket. A tréningek oly annyira hatásosak voltak, hogy Dale Carnegie hamarosan Amerika vezető üzletembereit, politikusait és cégeit támogatta céljaik elérésében, azáltal, hogy őket kommunikációs, vezetési és kapcsolatmenedzsment területén képezte.

Jelenleg világszerte 90 országban van jelen a Dale Carnegie, 10 millió végzett hallgatóval a hátunk mögött.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek:

By | 2018-11-29T04:10:34+00:00 november 29th, 2018|Blog| Akik egy az egyben adaptálták a Dale Carnegie módszertant bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva