A 7 kedvenc tanácsunk, hogyan tedd elkötelezetté a munkatársaidat

A legjobb benne, hogy mind ingyen megvalósítható!

Nem újdonság, ha azt mondjuk, napjainkban a munkatársaink megtartása már rég megelőzte az értékesítési kihívásokat.

A Dale Carnegie Training végzett egy nemzetközi kutatást 1500 munkavállalóval, amelyben arra a kérdésre keresték a válaszokat, miért válnak elkötelezetté érzelmileg és szakmailag a munkatársak?!

A végeredmény üzenete: Adj jobb vezetőket az embereknek!

A felmérésből egy 50 pontos tanulmány született, amelyből most a 7 kedvencünket olvashatod:

1. Mutasd meg, hogy őszintén érdekel a munkavállalód, és becsülöd őt.

A munkavállalók elkötelezettebbek, ha érzik a vezetőjük őszinte érdeklődését a munkahelyen kívüli életükről is, melynek közvetlen hatása van a teljesítményükre.

2. Mindig adj visszajelzést a szervezet állapotáról és céljairól.

Kutatásunk arra mutat rá, hogy “amikor egyértelműen tudtára adjuk a munkatársunknak, hogy a szervezet vezetése tiszteli őket, s hogy az ő személyes értékrendjük és céljaik a szervezet céljaira is hatással vannak, a munkavállalók lényegesen elkötelezettebbé válnak.”

4. Csapatodnak minden apró eredményét ismerd el.

“Dicsérj meg minden fejlődést, még a legkisebbet is.”–Dale Carnegie

5. Tiszteld a munkavállalók munka & magánélet közötti egyensúlyát.

Kutatásunk úgy találja, hogy “amikor a munkavállalók érzik a menedzsment törődését az ő egészségükkel és jóllétükkel kapcsolatban, akkor sokkal elkötelezettebben tudnak dolgozni; hajlandók arra, hogy odategyék magukat egy olyan cég céljaiért, amely megbecsüli az ő személyes egészségüket is.”

6. Hozz létre olyan környezetet, amelyben a munkatársak sajátjuknak érzik a cég céljait.

Kutatásunk úgy találta, hogy “azok a munkatársak, akik érzelmileg kötődnek a céghez, sokkal inkább magukénak is érzik annak céljait, és valószínűbb, hogy hosszú távon a vállalatnál maradnak, melynek eredménye a kiemelkedő teljesítmény, és az alacsonyabb, fluktuációból fakadó veszteség.”

7. “A kiemelkedő képességű embereknek először a szívét kell elnyerned, mielőtt az elméjük segítségével kihozzák önmagukból a maximumot.” — Andrew Carnegie

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Sajátítsd el a legendás Dale Carnegie vezetői kommunikációs módszertant! Kattints ide most és kérd tőlünk a tréning részletes információt!

By |2019-05-23T10:54:49+00:00május 23rd, 2019|Blog| A 7 kedvenc tanácsunk, hogyan tedd elkötelezetté a munkatársaidat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva