builderall

Kérd most a világhírű Dale Carnegie tréning tematikáját és részleteit!

Keresd vállalati tanácsadó munkatársunkat!

Cégen belüli tréningen gondolkozol a csapatodnak? Vagy jobban szeretnéd rögtön egy Dale Carnegie tanácsadónak feltenni a kérdéseidet és tájékozódni a részletekről? Keresd bizalommal Mészáros Péter kollégánkat!
Mészáros Péter
vállalati tanácsadó
+3620 622 8889
peter.meszaros@dalecarnegie.com
1. lépés: Válaszd ki, melyik képzés érdékel!

Fekete Attila

ügyvezető, fws online Kft.

"A Dale Carnegie Vezetői Mesterkurzust elvégezve sokkal tisztább képet látok magam előtt. A bemutatott eszközök, azonnal használható metódusok azóta is mindennapjaim részét képzik.

A tréninget követően egész más dimenzióba kerültem a vezetést illetően."

7 jó ok, hogy miért a Dale Carnegie a legjobb döntés a vezetői készségeid fejlesztésére:

Nulla kockázat

Amikor elmész egy tréningre, általában az első szünetig (jobb esetben az ebédig) van lehetőséged visszakérni a pénzed, ha nem tetszik, amit hallasz. Nálunk elvégzed a teljes tréninget, ami 3 vagy 4 nap és utána jelezd, ha nem azt kaptad, amire számítottál és mi kérdés nélkül visszautaljuk a képzés teljes díját!

108 évnyi rutin

Dale Carnegie 1912-ben tartotta első tréningjét amerikai üzletembereknek New York-ban. Nincs még egy olyan tréningcég a világon, aki ennyi ideje csiszolgatja, tökéletesíti, teszteli a módszertanát.

A számok nem hazudnak

Vezetőként szereted a számokat. Íme két fontos mutatónk: a Dale Carnegie tréningjeit már több mint 10 millió üzletember végezte el világszerte. 86%-uk pedig azt a visszajelzést adta, hogy túlszárnyaltuk az elvárásaikat.

Leggazdagabb "diákunk"

Ha a világ 3. leggazdagabb embere mondja, hogy jók vagyunk, akkor az hihető. Warren Buffett még fiatalon végezte el egy képzésünket, és azóta is minden lehetőséget megragad, hogy elmondja: “Dale Carnegie kurzusa megváltoztatta az életem!”

Fortune 500-as cégek

A Fortune 500-as céglistából 400 vállalat a Dale Carnegie-vel dolgozik. Ők az USA ötszáz legnagyobb árbevételű cégei, mint a Coca Cola, a McDonald’s, Apple, General Electric, stb.

Ez azt jelenti, hogy Te itt, Magyarországon ugyanazokat a módszertanokat sajátítod el, mint például a Coca Cola csúcsvezetői.
 

Híres ügyfeleink

Maradva az üzleti nagyágyúknál, itt van rögtön 11 híres Dale Carnegie hallgató, akik mind sorsfordító eseményként tekintenek a tréningünkre: Lee Iacocca, Tony Robbins, Zig Ziglar, Ronald Reagen… (teljes lista itt)

TOP20 Training

Évről évre a világ legeredményesebb tréningcégei közé választják a Dale Carnegie-t. A Training Industry minden évben kihirdeti a világ 20 legjobb tréningcégeit különböző kategóriákban, amelybe évek óta beválasztják a vezetői és értékesítési mesterkurzusainkat.

A Fortune 500-as céglistából 400 vállalat a Dale Carnegie-vel dolgozik

Ők az USA ötszáz legnagyobb árbevételű cégei, mint a Coca Cola, a McDonald’s, Apple, General Electric, stb.
Ez azt jelenti, hogy Te itt, Magyarországon ugyanazokat a módszertanokat sajátítod el, mint például a Coca Cola csúcsvezetői.
DALE CARNEGIE SIKERSZTORI:

DETKI KEKSZ KFT.

Koósa Péterrel, hazánk legnagyobb magyar tulajdonban lévő kekszgyártójának, a Detki Keksz Kft. cégvezetőjével beszélgettünk a 35 évvel ezelőtti indulásról és a növekedéssel együttjáró kihívásokról.

Rólunk mondták:

Dale Carnegie tréningjei Amerikából indultak és mára a világ 80 országát meghódították. Vajon itthon is működiknek azok az eszközök, amelyeket az amerikai csúcsvezetők tanulnak? Ezek a magyar vezetők véleményei a Dale Carnegie tréningekről:

Pári Róbert

ügyvezető, QLM Logistics Solutions Kft.

"Az ajánlati állományok megrendelésre fordulása 18-19%-ról, 27-28%-ra emelkedett az értékesítési képzés hatására, sokkal jobban tudtuk pozícionálni magunkat a piacon!"

Fekete Attila

ügyvezető, fws online Kft.

"A Dale Carnegie Vezetői Mesterkurzust elvégezve sokkal tisztább képet látok magam előtt. A bemutatott eszközök, azonnal használható metódusok azóta is mindennapjaim részét képzik.

A tréninget követően egész más dimenzióba kerültem a vezetést illetően."

Marcinkó Adrián

ügyvezető, Wado.sk

"A nemzetközi tapasztalattal rendelkező trénerek olyan új nézőpontból világítanak rá a problémákra, ami számomra több esetben óriási pozitív változást hozott a cégem müködésében."

Dudár Zsófia Lilla

ügyvezető, fws online Kft.

"Gyuri fantasztikus tréner, fergeteges hangulatban vezetett rá azokra a megoldásokra, amik már az első alkalom után alkalmazva visszahozták a tréning árát egy üzleten."

Lükő Szilvia

Személyzet- és szervezetfejlesztési vezető, Eurofamily

"A Dale Carnegie tréningjei véleményem szerint a klasszikus, örök érvényű üzleti és etikai elvekre épülnek, ugyanakkor remek gyakorlati példákkal tudják a trénerek ezeket az elméleti anyagokat színesíteni. Az előadók hitelesek, szerteágazó tapasztalatokkal rendelkeznek menedzsment területeken."

Kő András

fiókigazgató, OTP Bank Nyrt.

"A Dale Carnegie Vezetői Mesterkurzus döbbentett rá nagyon sok dologra; ülepítette le azokat a dolgokat, amikkel isten igazából foglalkoznom kell.

Kiadtam a teljesítmény-elvárásokat a megbeszélt struktúra szerint, a kollégáim tudatosan csinálják a dolgaikat és szemmel látthatóan valami ellenállhatatlan tettvágy hajtja őket. :) 

Az biztos, hogy én is elkötelezett híve lettem a Dale Carnegie-nek!

Az Ő sikeréhez már hozzájárultunk.
Most rajtad a sor!

Már 21 évesen nála jóval idősebb és tapasztaltabb embereknek adott el részvényeket és mára a világ 3. leggazdagabb embere. Buffett szerint napjainkban kiemelt fontossággal bír a kommunikáció, de nem csak ez a fontos. Gyakorlatilag mindegy, hogy mi valakinek a gyengesége, akkor azt el kell kezdeni fejleszteni, és nem szabad halogatni.

“Sokkal jobb életed lesz. Nem pusztán a pénzről van szó, de jobban fogod élvezni az életed, több barátod lesz és érdekesebb személyiséggé válsz” – mondta Buffett Dale Carnegie kurzusáról. 
"Dale Carnegie kurzusa megváltoztatta az életem!"

Warren Buffett, a világ 3. leggazdagabb embere