Felejtsd el az unalmas, haszontalan, személytelen év végi ajándékokat! Lepd meg karácsonyra a munkatársaidat, ügyfeleidet vagy családtagjaidat egy Dale Carnegie tréninggel!

Ajándékozz Dale Carnegie Mesterkurzust karácsonyra!

Tedd a fa alá a névre szóló, bekeretezett oklevelet!

2019. december 16. hétfő délig van lehetőséged regisztrálni úgy, hogy még időben megérkezzen hozzád az oklevél.

Idén ajándékozz tudást a…

Egyéni és szervezeti fejlesztés

Amíg a képzési módszertanunk 107 éve folyamatosan fejlődik, alapelveink és filozófiánk változatlan maradt: az igazi fejlődés mindig belülről kezdődik.

Vezetői
Mesterkurzus

Az erős vezetők, az igazi változást hozó egyéniségek és azok, akik nyomot hagynak az üzleti világban, egy közös tulajdonsággal rendelkeznek: másokat sikerre ösztönöznek.

Dale Carnegie Kommunikációs

Kommunikációs Mesterkurzus

106 éve csiszolódó módszertanunk segítségével az egyénekből és a csapatokból olyan szakemberek válnak, akik rendkívül fejlett interperszonális kommunikációs készségekkel rendelkeznek.

Értékesítési Mesterkurzus

Mivel a modern fogyasztó megtanulta, hogyan álljon ellen az értékesítőknek, új értékesítési technikák jelentek meg. A jó hír az, hogy segíthetünk a ma és a holnap értékesítőinek kinevelésében.

Prezentációs Mesterkurzus

A munkatársak meggyőzése, az ügyfeleknek való értékesítés vagy egy csoport motiválása során az egyén és a vállalat sikere vagy kudarca az előadás érthetőségén és  hatékonyságán múlik.

0éve
a sikerre vágyó vezetőkért
0millió
végzett hallgató világszerte
0%
hallgatói elvárások túlszárnyalása